ENERGY

FOOD INDUSTRY

MINING SERVICES

CONSTRUCTION

OIL BUSINESS

Concrete Production

SERVICES

You need these services too

Production of Solar Panels

JAHA Solar Factory provides products – photovoltaic solar panels with high performance and quality, meeting the most advanced standards.

Processing Vegetables

Jaha Foods in partnership with KapPa Antipasti GmbH has the main focus in processing vegetables, for European Markets.

Mining services

JAHA Mining Services use the last drilling technology from most well known company in world for drilling technology. We use technology from Germany, France, Japan, Finland etc…

Road and Building Construction

JAHA build roads of the future, with highest liability. Also JAHA Construction is partner of
AK-CON in building construction.

Concrete Production

We focus on technologies that improve our ability to produce the best quality concrete.

OIL & FUEL

Wholesale and retail sale of fuel

LATEST NEWS ABOUT JAHA GROUP

BME Berlin
0

WE ARE PART OF THE DELEGATION FROM KOSOVO AT THE BME CONGRESS IN BERLIN (GERMANY)

No Comments , in Uncategorized

JAHA Solar, the Owner and Board Director, Fadil Hoxha is part of the Kosovo Delegation, who are attending The BME Congress in Berlin (Germany)....

solar_project
0

Jaha Solar arrin marrëveshje me kompaninë “BRICKOS” për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik me kapacitet 1.17 MWp

No Comments , in Energy

Me kënaqësi të madhe i’u njoftojmë që kemi arritur marëveshje me kompaninë “Brickos” sh.p.k për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik me kapacitet 1.17 MWp. Fabrika e tullave “BRICKOS”...

solar_projects
0

Albi Mall ul rrezikun e ndotjes së ambientit!

No Comments , in Energy

Ndotja e ajrit në Kosovë gjatë viteve të fundit ka qenë një ndër problemet kryesore. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, shkaktarët kryesorë të ndotjes së ajrit janë industria, transporti dhe lëndët djegëse....

jahasolar_project
0

Jaha Solar arrin marrëveshje me kompaninë “ECO SOLAR SYSTEM DOO” për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik në kulm me kapacitet 996 kWp

No Comments , in Energy

Me kënaqësi ju njoftojmë se Jaha Solar ka arritur marëveshje për projektin e rradhës në Mal të Zi me kompaninë ECO SOLAR SYSTEM DOO, PODGORICA për projektimin, furnizimin dhe instalimin...

jahasolar
0

Jaha Solar arrin marëveshjen për projektimin, furnizimin, instalimin dhe lëshimin në punë të projektit të parë fotovoltaik në Mal të Zi

No Comments , in Uncategorized

Jaha Solar arrin marëveshjen për projektimin, furnizimin, instalimin dhe lëshimin në punë të projektit të parë fotovoltaik në Mal të Zi me kompaninë Invicta. Kapaciteti i projektit është 416.00 kWp....

JahaSolar
0

SËSHPEJTI PROJEKTI MË I MADH FOTOVOLTAIK NË RAJON

No Comments , in Energy

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se sot kemi nënshkruar kontratën me kompaninë SGE për projektimin dhe ndërtimin e centralit fotovoltaik me kapacitet 3 MWp. Plantacioni do të ndërtohet në fshatin...

Happy New Year
0

JAHA Group ju uron gëzuar viti i ri 2018 – Happy new year 2018

No Comments , in Uncategorized

Të dashur miq, 2017-ta ishte një vit plot ngjarje emocionuese për ekipin e JAHA Group. Nëse shofim prapa në këtë vit, ne kemi një numër të madh të kampanjave, projekteve...

Jaha Foods Factory
0

KDWV Premium members visited “JAHA Foods” factory.

No Comments , in Food Industry

KDWV Premium members visited “JAHA Foods” factory, the chairman of KDWV, Fadil Hoxha, in Podujevo. OEGJK’s Premium members provide support to network and get acquainted with one another’s business, as...

0

The Inauguration of “JAHA Foods” – food processing factory

No Comments , in Food Industry

  JAHA Foods is branch of JAHA Group established in Podujeva region (Kosovo) since late 2015 in partnership with KapPa Antipasti GmbH (KA) with the main focus in processing vegetables, for...

0

The Inauguration of “JAHA SOLAR” Factory

No Comments , in Energy

JAHA GROUP in 2016 has continued investing in production activities in Kosovo. Jaha Group has established the unit “JAHA SOLAR” and opened a factory for production of solar panels located...

feel free to contact us anytimeCONTACT