ENERGJIA

INDUSTRIA E USHQIMIT

SHËRBIME TË MINIMIT

NDËRTIMTARI

BIZNESI I NAFTËS

PRODHIMI I BETONIT

SHËRBIMET

You need these services too

Prodhimi i Paneleve Solare

Fabrika JAHA Solar ofron produktet si: panele solare photovoltaike me përformancë të lartë dhe kualitet, në përputhje me standardet më të avancuara.

Procesimi i Domateve

JAHA Foods në bashkpunim me KapPa Antipasti GmbH ka fokusin kryesorë në procesimin e domateve për tregun Evropian.

Shërbime të minimit

JAHA Shpim & Minim përdorë teknologjin më të fundit të shpimit nga kompanitë më të njohura botërore. Ne përdorim teknologjinë nga Gjermania, Franca, Japonia, Finlanda etj…

Ndërtimtaria e Ulët dhe e Lartë

JAHA ndërton rrugët e së ardhmes, me përgjegjësinë më të lartë. Poashtu JAHA Construction është partnerë i AK-CON në ndërtimin e ndërtesave të larta.

Prodhimi i Betonit

Ne fokusohemi në teknologjitë të cilat përmirësojnë aftësin tonë për të prodhuar betonin më të mirë dh më kualitativë.

Naftë & Produkte të naftës

Shitje me shumicë dhe pakicë e naftës dhe produkteve të saj.

LAJMET MË TË FUNDIT RRETH JAHA GROUP

Jaha Foods Factory
0

Anëtarët Premium të OEGJK-së sot vizituan fabrikën “JAHA Foods” në Podujevë

No Comments , in JAHA Foods

Anëtarët Premium të OEGJK-së sot vizituan fabrikën  “JAHA Foods”, të kryetarit të OEGJK-së, Fadil Hoxha, në Podujevë. OEGJK anëtarëve të saj Premium u jep përkrahje që të rrjetëzohen dhe të...

0

JAHA Shërbime të Minimit

No Comments , in Uncategorized

JAHA Shërbime të Minimit përdorë makinat më të avancuara të shpimit, si: Furukawa nga Japonia, Montabert nga Franca/Gjermania, Sandvik nga Finlanda etj… Ne kemi ekipin më të mirë të Shpimit i...

0

JAHA Prodhimi i Betonit

No Comments , in Uncategorized

JAHA ExtraBETON  ka betoniera të vendosura në mënyrë strategjike në dy pjesë të kryeqytetit. Njëra e vendosur në Sllatinë,  Airport zone dhe tjetra në veri të Prishtinës në Besi,  instalimet më...

0

JAHA Ndërtimi i rrugëve

No Comments , in Uncategorized

JAHA Ndërtimi i rrugëve posedon makineri të ndryshme të ndërtimit të rrugëve, ashtu siç mund të i shihni në fotografi të ndryshme. JAHA Ndërtimi i rrugëve ka kompletuar një numër të...

0

JAHA Ndërtimi i Lartë

No Comments , in Uncategorized

JAHA Ndërtimi i Lartë është partner i “AK-CON” Aktiviteti kryesorë i “AK-CON” Ltd  është ndërtimi civil dhe komercial. Qarkullimi vjetorë në fund të vitit 2014 ka qenë rreth 50 milion...

0

Inagurimi i fabrikës “JAHA Solar”

No Comments , in Uncategorized

JAHA GROUP  në 2016 ka vazhduar investimet në aktivitetet prodhuese në Kosovë. JAHA Group  ka themeluar njësinë “JAHA SOLAR”  dhe ka hapur fabrikën për prodhimin e paneleve solare në Fushë...

0

Inagurimi i “JAHA Foods” – fabrikë për përpunimin e perimeve

No Comments , in Uncategorized

  JAHA Foods është njësi e JAHA Group  e themeluar në rajonin e Podujevës (Kosovë) që nga fundi i vitit 2015 në bashkëpunim me KapPa Antipasti GmbH (KA) me fokusin...

Ndjehuni të lirë të na kontaktoni në çdo kohëKONTAKT